SNACKBAR DINO VLAARDINGEN

SNACKBAR DINO VLAARDINGEN Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Snackbar Dino Vlaardingen. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2022 om 20:10 Patat is smaakloos en tai Broodje bal de bal was niet gesnede En als ze dit wel hadden gedaan dan konden ze zelf zien dat de bal nog rauw was in het midden Ik bestel er niet meer En met deze fest back zal ook wel niks gedaan worden
3 jun 2022 om 21:26 Heel snel bezorgd. Had trek in Ras Patat. Was heerlijk. En ook de bijbestelde snacks waren prima.
29 mei 2022 om 23:23 Bezorger was heel snel en vriendelijk, eten was prima, sitostick was perfect gebakken.
10 mei 2022 om 20:57 Hele snelle en vriendelijke bezorger! Temperatuur top! Jammer dat de kaassoufle een beetje uitgedroogd/ taai was en 1 kroketje kapot. Volgende keer beter
5 mei 2022 om 21:21 Alsof ze wisten wat ik wilde. Binnen 10min stonden ze voor de deur.
5 mei 2022 om 19:25 Supersnelle bezorging. Frites van goede kwaliteit, goed warm. De kroketten en bamischijf waren goed warm. De hamburger was prima. Slaatje ook erg lekker
3 mei 2022 om 19:42 snelle en aardige bezorgers , eten is goed van temperatuur!
13 apr 2022 om 21:20 Top
10 apr 2022 om 21:55 Top! Teveel patat
1 apr 2022 om 20:50 Gewoon goed. Heerlijke raspatat
22 mrt 2022 om 22:14 pindasaus was niet hoe het normaal gesproken moet smaken. Ik vraag een ras patat oorlog krijg zonder uitjes ( ze gaven aan dat ze met uitjes gaven, maar ik had bewijs dat dat zonder was) broodje kipkerrie kreeg ik in een bolletje ECHT EEN NO GO!
21 mrt 2022 om 20:34 Koud en incompleet